Digest Logo

🎥 როგორ შევარჩიოთ უსაფრთხო ჭურჭელი? - ტოქსიკოლოგის რეკომენდაციები

1722089891
ეკა ქურდაძე

„სამზარეულო ყველაზე დიდი რისკფაქტორია პრობლემის შექმნის, ქრონიკული ექსპოზიციის გამო. მცირე რაოდენობით შეიძლება მოხვდეს. სადარდებელი ნამდვილად გვაქვს, რადგან ის ყოველდღიურად ჩვენს ორგანიზმში მოხვდება. 

ჭურჭელი მრავალგვარია, მაგრამ მნიშვნელოვანია მისი შეძენის დროს ვიცოდეთ რისგან შედგება, ექსპლუატაციის რა პერიოდი აქვს და რა ტემპერატურაზე შეგვიძლია კონკრეტული ნივთის გამოყენება“, - ამის შესახებ ტოქსიკოლოგმა ეკა ქურდაძემ გადაცემაში „იმუნიტეტი“ ისაუბრა.