თითქოს ძნელი არაფერია იმაში, რომ ხორცი შეწვა. რა უნდა ტაფის გაცხელებას, ზედ ცხიმის დასხმას და ნაჭრების დალაგებას? ბევრი არაფერი!
მაგრამ სინამდვილეში ამ პროცესს გარკვეული ცოდნა სჭირდება, რათა ხორცი ნაზი, წვნიანი, დაბრაწული და, რაც მთავარია, ძალიან, ძალიან გემრიელი გამოვიდეს.
აღნიშნულ საკითხზე ინდური ხალხური მედიცინის „აიურვედას“ ექსპერტი არუნ ხათრი საზოგადოებას „იუთუბის“ საკუთარ არხზე რეკომენდაციებს უზიარებს - როგორ უნდა შეწვა ხორცი სწორად რომ ჯანსაღი იყოს?!
ცნობისთვის, არუნი ოჯახთან ერთად წლებია საქართველოში ცხოვრობს და ქართულ ენასაც კარგად ფლობს. მისი მეუღლე ქართველია, წყვილს სამი შვილი ჰყავს.
„ბოლო პერიოდია წითელ ხორცზე ამბობენ კიბოს იწვევსო. მე გეტყვით სიმართლეს რა შემთხვევაშია საშიში ხორცი, მწვადის გაკეთების დროს, აი როდესაც ნახშირზე ეწვეთება ხორცის ცხიმი, ეს ნივთიერება გარდაიქმნება კარცენოგენად. ის ბოლი ისევ ხორცში ბრუნდება და ეს ახდენს ცუდი დაავადების პროვოცირებას“,- ამბობს არუნ ვიდეოში.
ვრცლად ნახეთ ვიდეო.
აგრეთვე დაგაინტერესებთ: