
როგორ ამოვიცნოთ საშიში პროდუქტები, ფალსიფიცირებული საკვები და ორგანიზმისათვის სახიფათო დანამატები - აღნიშნულ საკითხზე გადაცემაში „შუადღე“ ნინა ოთარაშვილმა ისაუბრა და ექსპერიმენტები ჩაატარა:
„სპეციალისტების შეფასებით, ფალსიფიკაციის ყველაზე დიდი საფრთხის წინაშეა ყავა, თაფლი და ტკბილეული, განსაკუთრებით შოკოლადი, რომლის დიდი ნაწილი სამომხმარებლო ბაზარზე სუროგატი ნედლეულისგან არის დამზადებული. ზოგიერთი მწარმოებელი ხშირად იყენებს არაბუნებრივ, ქიმიურ დანამატებს“, - ამბობს ნინა ოთარაშვილი.
მეტის გასაგებად იხილეთ ვიდეო:
⭕ ასევე დაგაინტერესებთ:
⭕„ნებისმიერი მიმართულებით ეს დღე გამოუსადეგარია“ - 26 მარტის ასტროპროგნოზი ხათუნა ნოელისგან
🎥 მარიამის რეაბილიტაცია მეოთხე დღე - რა ვიდეოს აქვეყნებს დანტესი