
„უნდა ვიცოდეთ იმის შესახებ, რომ ნაადრევად მოყვანილი კარტოფილი, ბოსტნეული, რომელიც თავდაპირველად შემოდის, გვახარებს, თავად პროდუქტი არის სასარგებლო, რადგან ბოჭკოებს შეიცავს, ცხიმი არ აქვს, მაგრამ ნიტრიტები და პესტიციდებია ძირითადი საფრთხე. არსებობს ქიმიური საფრთხეები, რასაც კარტოფილის მოყვანის დროს იყენებენ, დაჩქარების მიზნით“, - ამის შესახებ სურსათის ეროვნული ექსპერტმა ეკა გიგაურმა გადაცემაში „დილა მშვიდობისა საქართველო“ ისაუბრა და საზოგადოებას რეკომენდაციები გაუზიარა.
როგორც თავად ამბობს, ექსპერტი მომხრეა, რომ პროდუქტები ჰიგიენურად სუფთა, მიკვლევად ადგილებში უნდა ვიყიდოთ.
ასევე დაგაინტერესებთ:
⭕ნოსტალგიისკენ მიდრეკილი ადამიანები უფრო კომუნიკაბელურები არიან - ახალი კვლევა
⭕რა გელოდებათ თქვენი დაბადების რიცხვის მიხედვით 2025 წელს ?! - ნინა სუსლოვას რეკომენდაციები