როგორ უნდა ავარჩიოთ ხარისხიანი, მწიფე და გემრიელი ბროწეული და რა დაავადებების სამკურნალოდ გამოიყენება ის? - აღნიშნული თემის შესახებ გადაცემაში „იმედის დილა“ მარიამ მდინარაძემ საავტორო რუბრიკაში ისაუბრა.
როგორც ნადირაძემ აღნიშნა, რკინის დეფიციტით გამოწვეულ დაავადებებს მხოლოდ რკინა შველის, შესაბამისად ბროწეულის წვენზე მითები ტყუილია.
„გარდა იმ ვიტამინებისა, რომლებიც ბროწეულში გვხვდებიან ასევე მასში არიან კონკრეტული პოლიფელონები და ანტიოქსიდანტები, რომლებსაც მეცნიერები იღებენ და მედიკამენტებს ამზადებენ. იყენებენ დემენციის წინააღმდეგ, გულ-სისხლძარღვთა სისტემის, კუჭის, კიბოს, ქოლესტერინის შესამცირებლად და ალცჰაიმერის პრევენციისთვის“ - აღნიშნა მარიამ მდინარაძემ.
აგრეთვე დაგაინტერესებთ:
🎥 „ნამყოფები არიან საქართველოში და ძალიან მოეწონათ...“- არუნ ხათრი ოჯახზე და მდიდრული სახლი დელიში